Иновативна Daticum Cloud платформа за виртуални центрове за данни

Виртуални центрове за данни покриващи всички ваши облачни нужди

Облачната платформа Daticum Cloud използва водещата в света технология за виртуализация на VMWare и съдържа най-съвременни софтуерни продукти, системи и облачни бизнес приложения.

Потребителите създават свой собствен виртуален център за данни с изчислителни, мрежови и ресурси за съхранение, които могат лесно да се конфигурират. Платформата работи с последно поколение NVMe флаш сторидж система за максимална скорост при работа с виртуални машини.

Поръчай и конфигурирай нужните виртуални ресурси

Кажете сбогом на сложността. Необходимите ви ресурси и тяхното конфигуриране лесно се поръчват чрез портал за самоуправление. Той се отличава с опростен интерфейс, през който управлявате и добавяте нови услуги. Платформа като услуга дава на клиентите достъп до основни услуги, предоставяйки на бизнеса надеждни и сигурни функционалности като IaaS, PaaS, BaaS и DRaaS.
  • R Оркестриране на контейнери с отворен код и директно управление на клъстери на Kubernetes
  • R Технологии за контейнеризация (докер контейнери/хостове)
  • R Инфраструктурата като код (IaC)

Управлявай своите облачни приложения с лекота

Порталът за самоуправление позволява на клиентите да създават приложения и решения и да добавят нови услуги. Платформата предоставя анализи за оптимизиране на ИТ процеси като контрол на достъпа, управление на задачи, автоматизация, работни потоци, отчитане и анализ.

С лесно и интуитивно осигуряване, бизнес потребителите могат да получат достъп до много допълнителни софтуерни приложения и услуги. Нашите сертифицирани инженерни екипи осигуряват поддръжка 24/7.