Киберсигурност

Защита за вашите активи, данни и репутация от потенциални кибер атаки

Като надежден партньор в областта на киберсигурността, ние в Daticum предоставяме цялостни и ефективни решения за киберсигурност, които помагат да защитите бизнеса си от широк спектър от заплахи. С помощта на изкуствен интелект, откриваме и реагираме на заплахите в реално време и вашата мрежа е винаги защитена. Като оторизиран дистрибутор на Sentinel One предоставяме абонаментни планове за всеки бизнес.

Свържете се с нас днес, за да подсигурите защитата на вашата мрежа с услугите ни за киберсигурност със софтуера на Sentinel One.

Експертиза

Нашият екип от висококвалифицирани експерти по киберсигурност има дългогодишен опит в подпомагането на предприятия от всякакъв мащаб при защита от киберзаплахи. Предлагаме широка гама от услуги, включително оценки на уязвимостите, тестове за проникване, разузнаване на заплахите и реагиране на инциденти. Работим в тясно сътрудничество с нашите клиенти, за да разберем техните уникални предизвикателства в областта на сигурността и предоставяме персонализирани решения, които отговарят на специфичните им нужди.
Научете повече как да защитите информационните си мрежи с нашите услуги за киберсигурност и софтуера на Sentinel One.

Защо Киберсигурност от Датикум?

В Daticum вярваме в проактивния подход към киберсигурността. Това не е еднократно събитие, а непрекъснат процес, който изисква постоянно наблюдение и адаптиране. Ето защо осигуряваме поддръжка 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, за да гарантираме, че мрежите на нашите клиенти са винаги защитени и всички потенциални заплахи се идентифицират и неутрализират възможно най-бързо.

Не чакайте, докато стане твърде късно, за да защитите бизнеса си от киберзаплахи.

Свържете се с нас още днес, за да научите повече за това, как нашите услуги за киберсигурност и софтуерът Sentinel One могат да ви помогнат да запазите мрежата си сигурна.