Наети сървъри за вашите нужди

Хардуерни ресурси за оптимални резултати

Датикум предоставя хардуерни сървъри и оборудване под наем. Чрез тази услуга осигуряваме подходящи условия за създаване и разполагане на ИТ инфраструктура на клиента и в същото време го освобождаваме от необходимостта да извършва първоначални инвестиции. Услугата е подходяща за организации нуждаещи се от краткосрочни решения или без необходим бюджет за закупуване на собствени сървъри.

Плащате само за това, което използвате

Доверявайки се на Датикум, вие използвате и заплащате за оборудване точно толкова, колкото е необходимо, без да носите риска за остаряването и износването му. Работим с водещите хардуерни производители, за да предоставим възможно най-доброто качество и изчислителен капацитет на нашите клиенти. Ние може да посрещнем нуждите на вашата ИТ архитектура, независимо дали е малка или голяма, централизирана или разпределена.

Нашите наети сървъри ви позволяват:

  • R Повишена производителност
  • R Бързо въвеждане в експлоатация
  • R Без начални инвестиции и последващи разходи по поддръжка
  • R Високо ниво на сигурност и надеждност
Свържете се с нас за безплатна консултация относно оптималната конфигурация на сървъра

Ако се колебаете от какъв вид специални услуги се нуждаете, помислете за настоящите си нужди и плановете за близко бъдеще. Можете да избирате от:

  • R Основни специализирани сървъриПодходящи за уебсайтове с висок трафик, хостинг на множество уебсайтове и препродажба, предлагащи достатъчно ресурси за управление на множество уебсайтове и малки приложения едновременно.
  • R Специализирани сървъри за малък и среден бизнесПригодени за бази данни, малки SaaS проекти и широкомащабни препродажби, способни да обработват ефективно множество приложения и уебсайтове.
  • R Корпоративни специализирани сървъриИдеални за хостване на сложни потребителски приложения, големи бази данни, обширни SaaS проекти или виртуални среди, с допълнителни приложения в сървъри за игри и уебсайтове, изискващи ротационни данни.