Минимизирайте потенциални щети и защитете целостта на данните си

Предотвратете прекъсването на критични за бизнеса операции

Всяка компания се нуждае от план за възстановяване след ИТ бедствие. Това е важен документ, който осигурява постоянен успех и устойчивост на операциите на компанията. Експертите на Датикум ще ви консултират и ще ви помогнат за създаването на план за възстановяване след ИТ бедствие. Ние ще се погрижим за сигурността на критичните системи и данни на организацията, но също и ще гарантираме бързото и ефективно регенериране на ключови технологични системи и данни, в случай на неочаквано прекъсване.

Защита на критичната инфраструктура,системи и данни

Tехнологичната инфраструктура включва сървъри – самостоятелно инсталирани и виртуални машини, комуникационни и защитни устройства (рутери и защитни стени), мрежи, бази данни и всякакви електронни записи или документи, които са от критично значение за функционирането на дейността ви. Без тях компанията може да не е в състояние да управлява бизнеса си, което води до загуба на приходи, репутационен риск, а в някои случаи и правна отговорност.

Доверявайки се на услугите на Датикум, вашите данни и облачна среда са защитени с най-надеждните сертификати ISO 27001, 27017 & 27018.

Ключови услуги за цялостни решения за възстановяване след бедствие

Предлагаме Възстановяване след бедствие като услуга, като консултираме компаниите за избор на подход и оптимизиран набор от услуги като:
  • R Защита от зловреден софтуер/рансъмуер
  • R Автоматично и универсално възстановяване
  • R Пълен бекъп
  • R Block-Size Deduplication
  • R Централизирана уеб конзола за управление
  • R Три нива на защита – проактивна, активна и реактивна

Минимизиране на въздействието и максимално възстановяване

Уверете се, че вашият бизнес би преодолял непредвидени прекъсвания с план за възстановяване след бедствие, който ще минимизира времето за престой и ще максимизира усилията за възстановяване на данни.